Menu Sluiten

We hebben veel ervaring met vastgoedcommunicatie en teksten over vastgoed en wonen. Zowel voor particulier vastgoed als bedrijfsruimte schrijven we teksten die de doelgroep aanspreken. Opdrachtgevers zijn o.a. projectontwikkelaars, makelaars, communicatieadviesbureaus en woningcorporaties.

Vastgoedteksten schrijven is een specialisme

Verkopen draait om emotie. Dat geldt ook voor de grootste financiƫle beslissingen die je neemt: het kopen of huren van een woning of bedrijfspand. Ons doel als copywriter is om de stenen tot leven te brengen. Samen met de visualisaties onstaat zo een compleet beeld voor de toekomstige koper of huurder. Vaak doen we dat met een mix van middelen: website, brochureteksten, pr en sociale media. Regelmatig bedenken we ook de ondertitel van een project en soms ook de naam. Want ook daar kun je het verschil mee maken.

Diensten vastgoedteksten

Bel ons voor:

  • webteksten voor vastgoedprojecten
  • advertentieteksten
  • vastgoedpromotie sociale media
  • pr-teksten en advertorials
  • onderregels en namen voor vastgoedprojecten
  • sfeerimpressies in tekst

Veel ervaring met vastgoedcommunicatie

We hebben veel ervaring met vastgoed. We schreven voor zowel grote ontwikkelaars als kleine woningbouwprojecten. Ook in de moeilijke periode slaagden we erin om bezichtigingen en transacties door tekst te promoten. We verzorgden vastgoedcommunicatie voor o.a. AVEQ, Altera Vastgoed, Hegeman Ontwikkeling, Phanos en Woonstad Rotterdam. We kennen inmiddels de markt in heel Nederland, van Amstelveen tot Nijmegen en van Drimmelen tot Delfzijl.

Kennismaken

Bel voor een vrijblijvende kennismaking met Wouter van der Land: 042 038 456. Of mail: vandertekst[AT]gmail.com.